Ми в instagram
1
1
1
1
1
1
1
1
Рибу гарячого копчення можна віднести до розряду делікатесів.
Такий продукт має яскравий і самобутній смак, а завдяки особливій технології обробки м'ясо стає ніжним і соковитим. Але найголовніше - це «димний» аромат, який досягається за рахунок використання деревної тріски. Чим довше триває процес копчення, тим більш насиченою він стає. До того ж, гарячий дим має антисептичні властивості і здатний вбивати до 99% бактерій, забезпечуючи тим самим хороший консервуючий ефект. Рибний сервіс «НІ ХВОСТА» строго стежить за показником якості та дотриманням термінів придатності продукції, завдяки чому наші клієнти завжди можуть насолодитися свіжою і смачною рибою гарячого копчення. Крафтового копчена риба від «НІ ХВОСТА» - гарантія якості і незабутній смак.